Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποτελέσματα Μαθηματικών Διαγωνισμών "Καραθεοδωρή" και "Ευκλείδη"

 
Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος θερμά συγχαίρει  την μαθήτρια της Β Λυκείου Στοϊκοπούλου Ελεωνόρα του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας που και φέτος προκρίθηκε στην επόμενη φάση των μαθηματικών διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, την 34η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»
     Επίσης συγχαίρει θερμά και τους μαθητές της Α Γυμνασίου του νομού μας που διακρίθηκαν στον 9ο Ημαθιώτικο μαθηματικό διαγωνισμό «Καραθεοδωρή».


 
        Επίσης θα ήθελε να συγχαρεί για άλλη μια φορά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και τους εύχεται να συνεχίσουν τις προσπάθειες για ακόμα υψηλότερες επιτυχίες.

      Ευχαριστούμε πολύ τους διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς και που συνέδραμαν ουσιαστικά στην πραγματοποίησή τους.
          Ο διαγωνισμός "Αρχιμήδη" θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ. Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017. στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πατησίων 76, είσοδος από Αντωνιάδου) και ώρα 12.00 θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ» και ως εξεταστέα ύλη για τον διαγωνισμό αυτό και τον «Προκριματικό διαγωνισμό» θεωρείται η ύλη των Διεθνών Μαθηματικών Ολυμπιάδων.

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ πολύ την εμε Φλώρινας να αλλάξει στον Πίνακα επιτυχόντων,(6η σειρά) που έχει δημοσιευθεί, το όνομα του Λιάπη Κωνσταντίνου( πατέρας του επιτυχόντος), προς το ορθόν, Λιάπη Σπυρίδωνος, μαθητή και πραγματικού ωφελούμενου.

    Μετά τιμής
    Λιάπης Κωνσταντίνος, Φυσικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση.Η αλλαγή έγινε. Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά δεν παρατηρήθηκε νωρίτερα το σχόλιό σας.

      Διαγραφή